Gode Tips Om Hvac Som Alle Kan Bruke

Et godt HVAC -system er et must hvis du vil bo komfortabel i sommervarmen eller vinterdybden. Men med så mange forskjellige alternativer der ute, kan det være vanskelig å velge det beste systemet. Denne artikkelen gir deg rådene du trenger for å ta den riktige avgjørelsen.

Informer venner og familie om rabatter som er mulige via ENERGY STAR. Det er mye å spare her, så hvorfor holde disse gode nyhetene for deg selv! Du kan spare de nærmeste hundrevis av dollar i løpet av et år.

Hører du en klikkelyd når viften din snur? Dette kan bety at det er noe i veien for bladene på viften. Hvis det blir så ille at bladet bøyer seg, må du bytte det ut. Bare ved å bøye det vil viften bli ubalansert og kan forårsake ytterligere problemer.

Smør oljeportene på kondensatoren en gang i året. Du vil finne at disse portene er dekket med en metall- eller gummilokk. Få en olje som er SAE 20 og ha omtrent 10 dråper i hver port, men ikke fyll for mye.

Hvis du vil forlenge levetiden til HVAC -systemet ditt seriøst, og kutte ned den samlede strømregningen, må du installere takvifter i vanlige rom med varme sesonger. Energistjernersertifiserte takvifter kan noen ganger kutte HVAC-bruken din i to. Imidlertid vil du ikke fysisk merke en forskjell i temperatur.

Hvis du vil kjøle hjemmet ditt om sommeren uten å bruke klimaanlegget fullt ut, bør du vurdere å installere vifter i hjemmet ditt. En loftsvifte kan blåse ut varm luft mens den suger inn kald luft i kjelleren, og takvifter hjelper til med å fordele luften i rommene jevnt.

Hvis du er usikker på hvilken HVAC -entreprenør du skal ringe når du opplever en utstyrssvikt, ta deg tid til å be venner og familie om personlige anbefalinger. Ved å gjøre dette, vil du kunne føle deg mer trygg på valget du tar, fordi du vil få meninger fra folk du allerede kjenner til å være pålitelige.

Bytt klimaanleggfilter kvartalsvis, eller fire ganger i året. Dette holder ikke bare luften som kommer inn i hjemmet ditt lettere og renere å puste, det tar mye stress av selve AC -enheten. Du får nyte helse, pengebesparelser og redusert energibruk totalt samtidig.

Når du sammenligner det nye HVAC -systemet, må du se på energiklassifiseringene for hver enhet. Jo høyere de er, desto bedre blir de. Effektivitet vil ikke bare gjøre hjemmet ditt raskere komfortabelt, men det vil spare deg for strømregninger når du kjører den nye enheten.

Etter å ha lest denne artikkelen, bør du bli bedre informert om hva du skal se etter i ditt neste HVAC -system. Du vil finne et system som vil varme og kjøle hjemmet ditt uten å koste deg en formue. Bruk tipsene du har lest her for å få gode tilbud på et nytt system.