Tips Fra Proffene For Dine HVAC-Behov Hjemme Eller På Kontoret

Forstå hvordan HVAC fungerer er nøkkelen til å ha et godt system hjemme. For å opprettholde det ordentlig bør huseieren vite viktig informasjon om det. Hvis du vil ha gode tips om et HVAC -system du planlegger å kjøpe, eller et som allerede er hjemme hos deg, kan du fortsette til følgende artikkel.

Ikke bli overrasket om VVS -entreprenøren du velger gjør en evaluering av hjemmet ditt. Enhver god entreprenør vil bruke tid på å se på systemet du har for øyeblikket og hva behovene er for hjemmet ditt. De vil også se på kanalsystemet ditt og se etter luftlekkasjer.

Når våren kommer og dagene begynner å varme opp, ring til en proff for å gi HVAC en gang til. Dette vil sikre at klimaanlegget ditt fungerer som forventet hele sommeren, og forhindrer deg i å svette det når du minst venter at systemet svikter.

Rengjør de permanente luftfiltrene eller bytt engangsfilter hver måned. Hvis du har valget, er en elektrostatisk det beste alternativet på markedet i dag. Sørg for å slå av enheten før du bytter filter, da det aldri skal kjøres uten et filter på plass.

Når du har en utendørs enhet, sørg for å holde alle planter, blomster, busker og trær minst to meter fra den. Alt som vokser inne i det, enten over bakken eller til og med røtter under jorda, kan blokkere det og få det til å bryte. Gi det litt pusterom.

Noen viftekondensatorer kan inneholde oljedeler, og hvis din gjør det, må du sørge for at den smøres minst en gang i året. Du finner disse portene dekket med gummi- eller metallkapsler. Valgte SAE 20 olje, som har vist seg å være den mest effektive.

Sørg for at entreprenøren gir en hjemmevurdering. Ikke alle HVAC -løsninger er for alle. Hjemmet ditt kan ha spesielle behov for oppvarming og kjøling. Entreprenøren bør gå rundt i rommet ditt for å bedømme hva som er best. Hvis de ikke er sikker på å be om en.

Hvis fordamperbatteriet ditt som blir funnet inne i huset ditt blir skittent, mister enheten effektiviteten. Bare ta av frontpanelet på ovnen og kontroller at spolen er tørr. Rengjør spolen forsiktig for støv eller annet rusk med et børstetilbehør på et vakuum.

Sørg for å sjekke fordamperspolen tømmes ofte når klimaanlegget er i gang. Hvis dette røret støtter opp, kan du finne vannskader på vegger, tak og gulv. Hvis du ender opp med mugg bare bruk en oppløsning av blekemiddel og vann for å rense røret.

Det er veldig viktig for alle på jakt etter et nytt HVAC -system å forstå hva de skal se etter. Heldigvis ga artikkelen ovenfor deg gode tips om dette emnet. Neste gang du trenger informasjon om ditt HVAC -system, kan du gå tilbake til denne artikkelen for nyttige ideer.