HVAC er det mange mennesker ønsker å lære om, men de vet ikke hvor de skal begynne. Det er derfor ting som denne guiden ble satt sammen for å hjelpe folk som deg. Når du er klar til å ta fatt på emnet, er alt du trenger å gjøre å lese med.

Selv om de fleste tenker på varmesystemet i vintermånedene, er klimaanlegg også viktig. Når du installerer en ny ovn eller et varmesystem, må du sørge for at luftkanalene også er satt opp for å fungere med klimaanlegget ditt. Å bruke kanalene for både oppvarming og kjøling er det mest økonomiske valget.

Når du søker en ny entreprenør, spør de nærmeste om henvisninger. De vil ofte allerede ha hatt noen for lignende arbeid, og de vil vite hvem de skal stole på og hvem de skal unngå. Hvis familien din ikke har brukt noen, kan du be kolleger eller andre du stoler på i samfunnet om noen referanser.

Sørg for at utstyret du kjøper er ENERGY STAR -kompatibelt. Det kan virke som en liten ting, men det er det ikke. Produkter som er ENERGY STAR -kompatible, kan spare deg for mye penger i energikostnader i løpet av året. Det kan enkelt være over $ 100, noen ganger mye mer.

Ikke la gressklipp dekke utedelen til HVAC -systemet. Sikt gressklippet i den andre retningen. Det samme tipset gjelder når du blåser nedfelte blader rundt tunet. Gress og blader utgjør et alvorlig problem for enhetens interne funksjon.

Du bør sørge for å bytte luftfilter til HVAC -systemet en gang i halvåret. Hvis du unnlater å gjøre det, kan det føre til at støvpartikler tetter til luftkanalene. I sin tur vil systemet ikke fungere skikkelig, og du vil finne regningene dine stige. Det er verdt å bruke tiden på å rengjøre filtrene.

En flott måte å spare penger når du jobber med å holde hjemmet kjølig, er å installere en termostat som er programmerbar. Ved å skru ned termostaten rundt 10 prosent i 8 timer per dag kan du spare 10 prosent ved hjelp av den programmerbare termostaten. Dette vil spare deg for mye penger i løpet av året.

Når du kjøper en ny klimaanlegg, ikke la selgeren snakke deg inn i en for stor enhet. Dette vil være sløsing med penger og vil ikke effektivt kjøle hjemmet ditt. Jo lenger et system kjører, desto mer effektivt vil det være når det kjører, så se etter et som går 15 til 30 minutter.

Sørg for at HVAC-entreprenøren du planlegger å ansette ikke bruker underleverandører til å utføre arbeidet sitt. Mange bruker dette som en unnskyldning for å slippe sitt ansvar i tilfelle noe går galt når systemet blir jobbet med. Tillat dette bare hvis det er et notat i kontrakten om hva som vil skje hvis det er et problem.

Det var ikke så vanskelig å lære om HVAC nå som du kan se at tipsene er enkle å følge. Nøkkelen er bare å ta deg tid til å få ting til å fungere riktig. Bare ikke gi opp, og du bør kunne bruke rådene ovenfor for å lede deg til suksess.